[SC x RC] Now or never - Pagina 10 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 1515243662_giphy_831

59
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 10:32


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsClouddancer blies naar de deputy van Shadowclan die spottend begon over hoe ze twee vissen op het droge waren. Hij had geen idee dat hijzelf de vis op het droge was. Met het spiegelen van bewegingen zou de ander niet verder komen dan diep in het water. Clouddancers nagels boorden zich in de grond voor hij zich afzette in een frontale aanval. Het was niet het meest elegante wat gedaan kon worden in een gevecht maar wel het meest effectieve. Vlak voordat hij een schijnbeweging maakte om te springen schoof hij door het natte gras langs de deputy en maaide met zijn nagels naar de poten van de deputy. Pantherlight zou vrij vlot achter hem aankomen en samen zouden ze deze shadow clan kat in het water krijgen. Snel krabbelde Clouddancer toen overeind en sloeg naar de achterhand van de deputy, het konijnenstaartje dat daar te zien was maakte bijna dat hij een slappe lach kreeg. Wat een zielig excuus voor een deputy was dit, een verminkt mormel dat een Clan moest leiden?

Tag @Settleddust + @Pantherlight"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 12:14

Pantherlight rolde haar ogen na een opmerking van de vijand. Typisch. ShadowClan wist net zo goed als elke kat dat hun geen vissen waren of ze moete gewoon oerdom zijn. RiverClan was sterk met de kracht van het water. Als hun er in zouden vallen is het normaal gesproken geen probleem, maar als ShadowClan er in valt... Settleddust stond stil en hield hun in de gaten. Spiegelen dacht Pantherlight nijdig. De zwarte poes sprong op zij, maar wanneer ze neerkwam schoot ze naar voren op de deputy af. Met uitgeslagen nagels probeerde ze tegen de ander op te botsen terwijl Clouddancer probeerde naar de poten te grijpen. Raak: weg grip. ShadowClan was sterk, dat kon je iet ontkennen. Toch was ze zeker dat RiverClan zal winnen.

Tag: Settleddust - @Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Original
Renske
1672
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 21:19

Settleddust deed niets anders dan gewoon licht geamuseerd toekijken. De klappen die hij had gehad, kon hij nog afschudden. Adrenaline in zijn lijf zorgde ervoor dat hij niets voelde, enkel één doel. De Riverclanner was een heethoofd. Waarschijnlijk sterk, doorgewinterd, maar een heethoofd. Settleddust dwong zichzelf om gegrond te blijven, gefocust, zijn ogen heen en weer flitsend van de kater naar de jongere poes. Hoe erg zou zij al bloeden? Ze leek vastberaden, dat was één ding. Settleddust zag dat de grote kater zich afzette, en in dezelfde beweging nam hij een teug adem, en hield deze vast.

Settleddust zette zich schrap, zijn nagels vastgezet in de grond, zijn gewicht om een laag punt. En toen de kater door de sneeuw begon te glijden, danste hij opzij, waarbij hij zijn blik eerst weer vestigde op de zwarte poes, die er ook aan kwam. Settleddust kwam op zijn achterpoten overeind om de zwarte poes te onderscheppen. Ze kwam tegen hem aan, en hij moest de klap opvangen op zijn achterpoten, maar zijn voorpoten maaiden met uitgeklapte nagels naar haar kop, proberend om oor of oog te raken; in elk geval iets wat erg zou bloeden. Sissend ving hij een klap op aan zijn achterhand. Auw. De deputy liet zich zo snel als hij kon weer vallen op vier poten en schopte direct hard met beide achterpoten naar achteren, met doel om maar iets van de kater te raken. Bij voorkeer zijn bek, om die achterlijke smoel van hem eens te snoeren.

Tag: Pantherlight, Clouddancer
S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 23:02

Terwijl Pantherlight op haar vijand af rende zag ze dat de aanval van Clouddancer geen succes had. Dit gaf haar gek genoeg meer kracht. Settleddust ging op zijn achterpoten staan om haar te onderscheppen. Helaas maaide hij met zijn poten richting haar. Ze kon het onmogelijk ontwijken. Ze voelde een nagel langs haar oog en het maakte een diepe snee. Een jammer kreetje kwam uit haar mond. Dat deed pijn! Met haar andere oog zag ze hoe Clouddancer hem een klap gaf op de achterhand. Settleddust ging gelijk weer op vier poten staan en schopte naar achter. Op dit moment sprong ze op de ShadowClan deputy af, ondanks de pijn. Ze kreeg en druppeltje bloed in het oog tijdens de sprong. Dat is niet goed. In plaats van met nagels uit de hulzen hem aan te vallen zou dit meer een botsing worden. Ugh!

Tag: Settleddust en Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonflow
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Mini-avatar-moonkit
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 23:11

Ze was tussen het gevecht gesprongen, maar een werkelijk gevecht was er nog niet direct van gekomen. Steeds als ze een van de rivierclan wilde bespringen waren ze al weer weg. Grrr! Zo kon ze toch nog niet bewijzen aan haar vader dat ze alles wilde doen om te bewijzen dat hij haar kon vertrouwen. Ondanks dat Acornstar aan het vechten was met Crystalstar wat haar toch wel een persoonlijke inbreuk leek om zich in dat gevecht te mengen zocht ze naar een andere vijand. Haar blik gleed over het strijdtoneel en zag nog hoe haar broer Twistedheart het moeilijk leek te hebben met een visvreter. Ze keerde zich er direct naar toe en stormde naar hen toe andere aanvallen ontwijkend al voel ze ze soms wel een klauw door haar vacht komen en een paar lichte oppervlakkige wonden achterlatend. De rivierclanner stapte achteruit, maar haalde wel uit naar haar broer. Ze sprong en probeerde de flame point weg te beuken bij Twistedheart. Ze zou hem altijd bij staan of welke clan lid dan ook die het moeilijk zou hebben. Snel sprong ze buiten bereik van de andere, maar haar ogen bleven op de vijandige kat gericht. 'Alles goed Twistedheart?' vroeg ze hoewel er momenteel geen enkele emotie in haar stem was, niet als ze vechten moest!

@Hermitshell, Twistedheart


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 1515243662_giphy_831

59
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimewo 5 mei 2021 - 10:48


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsAchter de klappen die Clouddancer uitdeelde zat de nodige kracht en woede. Pantherlight had de aanval ook ingezet en de Shadowclan deputy kwam op zijn achterpoten om hoog, ze moesten zijn punt van zwaartekracht zien te breken, hoe maakte niet uit. De deputy liet zich vallen en maaide naar achter met zijn achterpoten en schampte een van zijn voorpoten. Sissend sloeg Clouddancer weer naar de achterhand van de deputy en hij hoopte dat zijn nagels zich in het vlees zouden haken. Met veel geluk zou hij een klap uitdelen die zo hard was dat de ruggenwervels van de deputy zouden kraken en het misschien zouden begeven, het idee vulde zijn kop toen hij weer uithaalde. Hij hoorde hoe zijn zoude apprentice een kreetje sloeg toen ze geraakt was maar hij had haar beter getraind dan dat, ze zouden doorgaan totdat ze geen adem meer zouden halen of tot de overwinning. De kater gromde tussen zijn tanden door en probeerde het nekvel van de deputy nu te pakken te krijgen, ze zouden hem het water in dwingen.

Tag: @Settleddust + @Pantherlight"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
Naomi
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimewo 5 mei 2021 - 17:23

Buzzard keek met grote ogen naar het slagveld. Zij hoorde hier niet. Ze mocht hier niet eens zijn, maar ze wilde. De apprentice was nog niet zo dom geweest om het strijdveld in te rennen, maar ze stond wel aan de zijkant. Eigenlijk ook niet zo'n slimme positie. De tabby poes twijfelde of ze hier moest blijven staan. Ze kon helpen, maar als de oorlog nog lang zal duren word het gevaarlijk. Ze keek alle kanten op en zag overal katten in strijd. Voorzichtig zette ze een stapje naar voren en daarna volgde er nog een. Ze wilde weten of iemand dringend hulp nodig had. Ze sprong het veld in. Ze keek om haar heen, maar alles wat Buzzardpaw zag waren katten. Heel veel vechtende katten. Nee, ze wilde hier niet zijn! Snel draaide ze haar om, maar de weg terug was verspert. Neeeee! Ze had een optie. In blinde paniek rende ze een random kant op door de massa vechtende katten. Hier en daar stootte ze per ongeluk een kat aan. Soms moest ze iemand ontwijken die een aanval deed. Ze moest hier weg! Ze voelde opluchting toen ze een bosje zag. Snel sprong ze er overheen. Uitgeput stond ze achter een bosje. Waarom moest ze dit weer doen? Buzzardpaw keek alert om haar heen. Ze hoorde vechtende katten. Logisch, want het strijdveld is hier, maar dit klinkt dichterbij. Voorzichtig sloop ze verder en wat ze aantrof waren Lilypool en een voor haar onbekende ShadowClan warrior. De tabby bekeek de situatie goed en zag een lichaam. Geschrokken sloop ze naar dat lichaam toe. Het was Dreamdust. Gelukkig had ze geen verwondingen. Angstig keek ze naar de vechtende katten. Wat moest ze doen? Het lichaam van Dreamdust over het strijdveld slepen richting Shrimppaw? Nee
wat als ze aangevallen werden. Nee ze moest sterk blijven. Voorzichtig porde ze in de zij van Dreamdust. "Dreamdust?" fluisterde Buzzardpaw.
Tag: @Lilypool, @Hazelnut en vooral @Dreamdust


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Buzzardbelly
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 ZXqwKe2
Camilla
391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedo 6 mei 2021 - 14:43


Zijn uithaal had succes. De RiverClanner siste van de pijn, wat voor hem betekende dat hij geraakt had. Hij kon het allemaal niet meer zo goed registeren, op het gevoel zelf. Zijn eigen wonden begon hij langzamerhand ook op te merken, hoe zwakker hij werd. Hij was moe, ze waren allebei moe. De uithaal van Hermit raakte hem op de borst, maar was niet zo sterk als eerdere aanvallen. Toch had hij hem goed geraakt, en een wond vormde zich op zijn borst. Bloed sijpelde uit de wond, maar daar mocht hij niet op letten. Hij moest weer terug aanvallen, maar voor hij dat kon doen sprong een bekende vacht tussen hen in. Moonflow, zijn zus, had zich op de crème kater gestort. Ze nam echter wel even de tijd om naar hem om te kijken, en te vragen of het ging. Twistedheart knikte vermoeid, zijn gezicht stond strak van de spanning en pijn. Het ging niet echt, maar hij moest door. In zijn ooghoek zag hij het bruine lichaam van zijn vader, die samen met Crystalstar op de grond lag. W-wat? Hadden ze verloren, of gewonnen? Verbazing verscheen in zijn ogen. Hij wilde op zoek naar Settleddust, maar hij kon niet zijn aandacht verzetten nu, voor het geval Hermit weer zou aanvallen. Hij moest vertrouwen hebben, en dit afmaken.

@Hermitshell @Moonflow


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Gnlv9uG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 10 van 10Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: