[SC x RC] Now or never - Pagina 10 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SC x RC] Now or never

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Volgende
Clouddancer
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 10:32


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsClouddancer blies naar de deputy van Shadowclan die spottend begon over hoe ze twee vissen op het droge waren. Hij had geen idee dat hijzelf de vis op het droge was. Met het spiegelen van bewegingen zou de ander niet verder komen dan diep in het water. Clouddancers nagels boorden zich in de grond voor hij zich afzette in een frontale aanval. Het was niet het meest elegante wat gedaan kon worden in een gevecht maar wel het meest effectieve. Vlak voordat hij een schijnbeweging maakte om te springen schoof hij door het natte gras langs de deputy en maaide met zijn nagels naar de poten van de deputy. Pantherlight zou vrij vlot achter hem aankomen en samen zouden ze deze shadow clan kat in het water krijgen. Snel krabbelde Clouddancer toen overeind en sloeg naar de achterhand van de deputy, het konijnenstaartje dat daar te zien was maakte bijna dat hij een slappe lach kreeg. Wat een zielig excuus voor een deputy was dit, een verminkt mormel dat een Clan moest leiden?

Tag @Settleddust + @Pantherlight

Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 12:14

Pantherlight rolde haar ogen na een opmerking van de vijand. Typisch. ShadowClan wist net zo goed als elke kat dat hun geen vissen waren of ze moete gewoon oerdom zijn. RiverClan was sterk met de kracht van het water. Als hun er in zouden vallen is het normaal gesproken geen probleem, maar als ShadowClan er in valt... Settleddust stond stil en hield hun in de gaten. Spiegelen dacht Pantherlight nijdig. De zwarte poes sprong op zij, maar wanneer ze neerkwam schoot ze naar voren op de deputy af. Met uitgeslagen nagels probeerde ze tegen de ander op te botsen terwijl Clouddancer probeerde naar de poten te grijpen. Raak: weg grip. ShadowClan was sterk, dat kon je iet ontkennen. Toch was ze zeker dat RiverClan zal winnen.

Tag: Settleddust - @Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 21:19

Settleddust deed niets anders dan gewoon licht geamuseerd toekijken. De klappen die hij had gehad, kon hij nog afschudden. Adrenaline in zijn lijf zorgde ervoor dat hij niets voelde, enkel één doel. De Riverclanner was een heethoofd. Waarschijnlijk sterk, doorgewinterd, maar een heethoofd. Settleddust dwong zichzelf om gegrond te blijven, gefocust, zijn ogen heen en weer flitsend van de kater naar de jongere poes. Hoe erg zou zij al bloeden? Ze leek vastberaden, dat was één ding. Settleddust zag dat de grote kater zich afzette, en in dezelfde beweging nam hij een teug adem, en hield deze vast.

Settleddust zette zich schrap, zijn nagels vastgezet in de grond, zijn gewicht om een laag punt. En toen de kater door de sneeuw begon te glijden, danste hij opzij, waarbij hij zijn blik eerst weer vestigde op de zwarte poes, die er ook aan kwam. Settleddust kwam op zijn achterpoten overeind om de zwarte poes te onderscheppen. Ze kwam tegen hem aan, en hij moest de klap opvangen op zijn achterpoten, maar zijn voorpoten maaiden met uitgeklapte nagels naar haar kop, proberend om oor of oog te raken; in elk geval iets wat erg zou bloeden. Sissend ving hij een klap op aan zijn achterhand. Auw. De deputy liet zich zo snel als hij kon weer vallen op vier poten en schopte direct hard met beide achterpoten naar achteren, met doel om maar iets van de kater te raken. Bij voorkeer zijn bek, om die achterlijke smoel van hem eens te snoeren.

Tag: Pantherlight, Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherlight
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pantherlight
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 23:02

Terwijl Pantherlight op haar vijand af rende zag ze dat de aanval van Clouddancer geen succes had. Dit gaf haar gek genoeg meer kracht. Settleddust ging op zijn achterpoten staan om haar te onderscheppen. Helaas maaide hij met zijn poten richting haar. Ze kon het onmogelijk ontwijken. Ze voelde een nagel langs haar oog en het maakte een diepe snee. Een jammer kreetje kwam uit haar mond. Dat deed pijn! Met haar andere oog zag ze hoe Clouddancer hem een klap gaf op de achterhand. Settleddust ging gelijk weer op vier poten staan en schopte naar achter. Op dit moment sprong ze op de ShadowClan deputy af, ondanks de pijn. Ze kreeg en druppeltje bloed in het oog tijdens de sprong. Dat is niet goed. In plaats van met nagels uit de hulzen hem aan te vallen zou dit meer een botsing worden. Ugh!

Tag: Settleddust en Clouddancer
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 4 mei 2021 - 23:11

Ze was tussen het gevecht gesprongen, maar een werkelijk gevecht was er nog niet direct van gekomen. Steeds als ze een van de rivierclan wilde bespringen waren ze al weer weg. Grrr! Zo kon ze toch nog niet bewijzen aan haar vader dat ze alles wilde doen om te bewijzen dat hij haar kon vertrouwen. Ondanks dat Acornstar aan het vechten was met Crystalstar wat haar toch wel een persoonlijke inbreuk leek om zich in dat gevecht te mengen zocht ze naar een andere vijand. Haar blik gleed over het strijdtoneel en zag nog hoe haar broer Twistedheart het moeilijk leek te hebben met een visvreter. Ze keerde zich er direct naar toe en stormde naar hen toe andere aanvallen ontwijkend al voel ze ze soms wel een klauw door haar vacht komen en een paar lichte oppervlakkige wonden achterlatend. De rivierclanner stapte achteruit, maar haalde wel uit naar haar broer. Ze sprong en probeerde de flame point weg te beuken bij Twistedheart. Ze zou hem altijd bij staan of welke clan lid dan ook die het moeilijk zou hebben. Snel sprong ze buiten bereik van de andere, maar haar ogen bleven op de vijandige kat gericht. 'Alles goed Twistedheart?' vroeg ze hoewel er momenteel geen enkele emotie in haar stem was, niet als ze vechten moest!

@Hermitshell, Twistedheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Clouddancer
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimewo 5 mei 2021 - 10:48


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsAchter de klappen die Clouddancer uitdeelde zat de nodige kracht en woede. Pantherlight had de aanval ook ingezet en de Shadowclan deputy kwam op zijn achterpoten om hoog, ze moesten zijn punt van zwaartekracht zien te breken, hoe maakte niet uit. De deputy liet zich vallen en maaide naar achter met zijn achterpoten en schampte een van zijn voorpoten. Sissend sloeg Clouddancer weer naar de achterhand van de deputy en hij hoopte dat zijn nagels zich in het vlees zouden haken. Met veel geluk zou hij een klap uitdelen die zo hard was dat de ruggenwervels van de deputy zouden kraken en het misschien zouden begeven, het idee vulde zijn kop toen hij weer uithaalde. Hij hoorde hoe zijn zoude apprentice een kreetje sloeg toen ze geraakt was maar hij had haar beter getraind dan dat, ze zouden doorgaan totdat ze geen adem meer zouden halen of tot de overwinning. De kater gromde tussen zijn tanden door en probeerde het nekvel van de deputy nu te pakken te krijgen, ze zouden hem het water in dwingen.

Tag: @Settleddust + @Pantherlight

Terug naar boven Ga naar beneden
Buzzardbelly
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
Steen
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: young warrior
Buzzardbelly
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimewo 5 mei 2021 - 17:23

Buzzard keek met grote ogen naar het slagveld. Zij hoorde hier niet. Ze mocht hier niet eens zijn, maar ze wilde. De apprentice was nog niet zo dom geweest om het strijdveld in te rennen, maar ze stond wel aan de zijkant. Eigenlijk ook niet zo'n slimme positie. De tabby poes twijfelde of ze hier moest blijven staan. Ze kon helpen, maar als de oorlog nog lang zal duren word het gevaarlijk. Ze keek alle kanten op en zag overal katten in strijd. Voorzichtig zette ze een stapje naar voren en daarna volgde er nog een. Ze wilde weten of iemand dringend hulp nodig had. Ze sprong het veld in. Ze keek om haar heen, maar alles wat Buzzardpaw zag waren katten. Heel veel vechtende katten. Nee, ze wilde hier niet zijn! Snel draaide ze haar om, maar de weg terug was verspert. Neeeee! Ze had een optie. In blinde paniek rende ze een random kant op door de massa vechtende katten. Hier en daar stootte ze per ongeluk een kat aan. Soms moest ze iemand ontwijken die een aanval deed. Ze moest hier weg! Ze voelde opluchting toen ze een bosje zag. Snel sprong ze er overheen. Uitgeput stond ze achter een bosje. Waarom moest ze dit weer doen? Buzzardpaw keek alert om haar heen. Ze hoorde vechtende katten. Logisch, want het strijdveld is hier, maar dit klinkt dichterbij. Voorzichtig sloop ze verder en wat ze aantrof waren Lilypool en een voor haar onbekende ShadowClan warrior. De tabby bekeek de situatie goed en zag een lichaam. Geschrokken sloop ze naar dat lichaam toe. Het was Dreamdust. Gelukkig had ze geen verwondingen. Angstig keek ze naar de vechtende katten. Wat moest ze doen? Het lichaam van Dreamdust over het strijdveld slepen richting Shrimppaw? Nee
wat als ze aangevallen werden. Nee ze moest sterk blijven. Voorzichtig porde ze in de zij van Dreamdust. "Dreamdust?" fluisterde Buzzardpaw.
Tag: @Lilypool, @Hazelnut en vooral @Dreamdust
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedo 6 mei 2021 - 14:43


Zijn uithaal had succes. De RiverClanner siste van de pijn, wat voor hem betekende dat hij geraakt had. Hij kon het allemaal niet meer zo goed registeren, op het gevoel zelf. Zijn eigen wonden begon hij langzamerhand ook op te merken, hoe zwakker hij werd. Hij was moe, ze waren allebei moe. De uithaal van Hermit raakte hem op de borst, maar was niet zo sterk als eerdere aanvallen. Toch had hij hem goed geraakt, en een wond vormde zich op zijn borst. Bloed sijpelde uit de wond, maar daar mocht hij niet op letten. Hij moest weer terug aanvallen, maar voor hij dat kon doen sprong een bekende vacht tussen hen in. Moonflow, zijn zus, had zich op de crème kater gestort. Ze nam echter wel even de tijd om naar hem om te kijken, en te vragen of het ging. Twistedheart knikte vermoeid, zijn gezicht stond strak van de spanning en pijn. Het ging niet echt, maar hij moest door. In zijn ooghoek zag hij het bruine lichaam van zijn vader, die samen met Crystalstar op de grond lag. W-wat? Hadden ze verloren, of gewonnen? Verbazing verscheen in zijn ogen. Hij wilde op zoek naar Settleddust, maar hij kon niet zijn aandacht verzetten nu, voor het geval Hermit weer zou aanvallen. Hij moest vertrouwen hebben, en dit afmaken.

@Hermitshell @Moonflow
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimema 10 mei 2021 - 21:53

Haar wonden waren gestold, en haar adem was teruggekeerd. Crystalstar knipperde met haar droge ogen, die momenten daarvoor nog dood waren geweest. Ze lag in het midden van de strijdende clans, en vlak voor haar neus lag de grote gedaante van Acornstar. Hij zou niet lang op de grond blijven, en zij ook niet. De kattin duwde zich overeind en voelde de lichtheid die ze de laatste keer ook had gevoeld; het gevoel van weer tot leven komen. Ze keek de andere leader strak aan terwijl hij ook bij scheen te komen. "Roep je Warriors terug." Of ik vecht door totdat de rivier opdroogt en er geen bloed meer is om te vergieten.

Tag; Acornstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 11:34

De tijd leek opeens een stuk langzamer te gaan. Het was een cliché. Maar zo was het toch echt. Al die verhalen waarmee ze was opgegroeid die vertelde hoe op momenten van leven en dood de tijd zich ineens leek te vertragen, dat was helemaal waar. Blueflower ervoer dat toen het even erop leek dat Shatteredice het onderspit zou delven. Één angstvallig moment .. Dan zou ze de dood van de rossige poes op haar geweten hebben en dat raakte haar meer dan ze had verwacht. Maar na een worsteling slaagde ze haarzelf erin Beechresin af te schudden. Ze duwde haar rode vacht tegen Blueflower aan en voor een tel voelde het alsof er kleine elektriciteitsdraadjes door haar vacht schoten. Blueflower keek opzij naar Shatteredice, in haar ene helderblauwe oog en voelde een vreemd kronkelig gevoel in haar binnenste. “Ik heb je rug,” zei Shatteredice zacht. Blueflower haar adem stokte. “Laat ze maar komen. Zolang wij samen staan, kunnen we winnen.” Het voelde alsof haar keel werd dichtgeknepen van emotie. Ze had niet beseft hoe erg ze had gehunkerd naar iemand die haar hielp. Bijstond. Als deputy had ze haarzelf eenzamer dan ooit gevoeld en dat was alleen maar versterkt toen Appleseed haar verlaten had. Maar nu dat de grote, sterke poes naast haar stond, diezelfde poes die Blueflower zo lang had verafschuwd, voelde ze geen vrees meer. Ze wendde haarzelf tot Roughvoice, de slankere poes zou een betere match zijn voor haar. Ze kon Beechresin aan Shatteredice overlaten. ‘Dankje, Shattered..“ Fluisterde ze in Shatteredice’s oor. Haar stem was zo zacht en zwak geweest dat ze niet wist of Shatteredice het wel gehoord had door al het geschreeuw en gekrijs heen. Ze richtte haarzelf op en dook op Roughvoice.

@roughvoice @shatteredice @beechresin


Laatst aangepast door Blueflower op za 15 mei 2021 - 13:42; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimedo 13 mei 2021 - 14:03

Hij nam zijn eerste ademteug weer en opende zijn ogen, waar hij Crystalstar voor hem zag liggen. Hij voelde dat hij langzaam zijn kracht weer terug begon te krijgen, maar snel ging het niet, dat wist hij maar al te goed. Alleen wanneer hij het nodig had zou de adrenaline hem helpen, maar niet nu er geen reden meer was om te vechten. Hij nam dan ook een voorzichtige teug lucht en drukte hemzelf omhoog en voelde hoe zijn poten nog lichtjes trilden, hoe ze hem eigenlijk niet wilden dragen, maar ze hadden geen keuze, niet nu. Misschien werd hij oud, dat dit hem meer begon te beïnvloeden met elk leven dat hij leek te verliezen, maar dat was niet iets dat hij ooit toe zou geven. "Shadowclan!" Riep hij hopelijk luid genoeg om over de vechtende katten uit te komen. "Het is genoeg geweest. Het is tijd dat we terug gaan," Dat was wat hij haar beloofd had en dat zou hij ook doen, maar dit was niemands overwinning, dat moest ze goed weten.

Tag: Crystalstar
Note: Acornstar roept Shadowclan op om te stoppen met vechten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Twistedheart
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 ZXqwKe2
Camilla
459
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Twistedheart
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 12:18


Nog voor Hermitshell of hij kon aanvallen, hoorde hij de woorden van zijn vader. 'Shadowclan!' Onwillekeurig draaide Twisted zijn kop naar het geluid toe, met het gevaar dat hij zo makkelijk aangevallen kon worden. Gelukkig gebeurde dat niet. 'Het is genoeg geweest. Het is tijd dat we terug gaan.' Twisted slikte. Wie had er nou gewonnen? Gaven ze op? Niet dat het hem heel erg veel uitmaakte, eigenlijk. Hij wilde graag weg, hoe veradelijk die gedachte ook was. Hij draaide terug naar de crème kater, hij deed niets. Crystalstar wilde duidelijk ook niet verder vechten. 'M-Moonflow, kom,' miauwde hij naar zijn zus. 'We gaan terug.' De pijn kwam nu langzaam binnen, terwijl de adrenaline weg sijpelde. Hij zette eerst een paar stappen naar achter, voor het geval dat, voor hij zich omdraaide en de rest van ShadowClan volgde. Eindelijk, het was klaar.

Powerplay toestemming van Eline!
@Hermitshell @Moonflow
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1545
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 20:05

Hij zei het, en direct leek er een golf van luwte over het strijdveld te gaan, hoewel het natuurlijk niet direct afgelopen was. Dat zou pas zijn wanneer zij hetzelfde bevel gaf. Met haar blik strak op Acornstar gericht verhief Crystalstar haar stem: "Riverclan! Laat diegenen die willen gaan, gaan." Zij zou niet verantwoordelijk zijn voor het lot van de Shadowclankatten die niet meteen naar hun leader luistereden. Ze zou hen van haar territorium krijgen, dan pas zou ook zij terugkeren naar haar kamp.

Note; Crystalstar roept Riverclan op om te stoppen met vechten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonflow
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimevr 14 mei 2021 - 21:26

De stem van hun vader galmde over het strijdveld, maar ze keerde haar kop niet om zoals haar broer deed. Nee zij behield haar blik op de kater voor haar die hem zo toegetakeld had gehad. Ze zouden terug naar schaduw clan territorium gaan, maar hoewel de rossige kater niet aanviel zou het nog geen geranstie zijn dat die visvreter dat ook niet zou doen als hun twee zich van hem zouden keren. Twistedheart vroeg haar om mee te komen, maar voor ze ging blies ze nog even nijdig naar de rivierclanner en volgde daarna haar broer ze liep zo naast hem dat als hij haar als steun wilde gebruiken dat ook zo zou kunnen. Ook Crystalstar riep haar clan tot de orde. Hoewel ze haar oren nog boos naar achteren gepind hield bleef ze aan Twisted zijde. 'Als je wil mag je tegen me aan leunen broertje.' miauwde ze hard genoeg zodat enkel hij het zou horen. Waarom zou Acornstar nu het gevecht stoppen? Zou hij een nieuwe ingeving van Starclan hebben gekregen...

@Hermitshell @Twistedheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimeza 15 mei 2021 - 15:44


[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Blue_b12

De grote warrior draaide om zijn as tone de shadowclanner uithaalde naar diens kop, verkocht hem een klap tegen zijn borst. Bluejay, zette zijn kaken strak op elkaar toen klauwen zijn huid kraste, toen bloed het wit op zijn borst rood kleurde. Met naar achter gedraaide oren schoot hij bijna direct in de tegen aanval, haalde uit naar diens kop enkel om het daarbij te laten voor nu. Want Acornstars stem galmde over het strijdveld, deed Bluejay zijn vervolg aanval staken en snuiven. De warrior voor hem had geluk. Geluk dat er op tijd een einde aan deze gekte werd geroepen.  Ze zouden terug gaan met niks om te laten zien behalve littekens. De grote warrior draaide zich weg van de Riverclanners, een bittere glans over zijn ogen. Een onnodige of niets zeggende oorlog, dat bleek.

Maar goed, hij was  meegekomen om aan de zijdes te staan van zijn vrienden. En hij zou niet vertrekken zonder ze. Vandaar dat zijn blik ook al snel de velden af naar Roughvoice, Inkspots. Vertrok daarna pas achter zijn clan aan, terug naar het kamp. Om ongetwijfeld Bluepaw en Rudepaw te vertellen over hoe stoer haar vader en zijn mentor wel niet was. Dat was dan wel weer een pluspunt.

Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 0:14

Het was misschien ambitieus om twee katten in je eentje te willen verslaan, maar ondanks alles wist hij zo nu en dan rake klappen uit te delen, van voren en van achteren. En uiteindelijk kreeg hij opeens de zwarte frontaal tegen hem aan, en opeens waren ze een kluwen van drie katten. Settleddust gromde en probeerde achterwaarts tussen de sandwich uit te glippen. Hij had nog geen zin om op te geven, en sloeg uit met tand en klauw waar hij maar kon, het boeide niet wie van de twee in zijn weg zou staan.
Totdat opeens de woorden van.. terugtrekken zijn oren bereikte? Het was volledige verbazing die hem trof. Acornstar, die het hardst had geschreeuwd voor deze oorlog, zei dat ze moesten stoppen. Hijgend keek hij naar de twee Riverclan warriors, zijn groene ogen verward. Al snel schreeuwde de Riverclan leider ook het één en het ander. Hopelijk zouden deze twee niet dwaas genoeg zijn om haar woorden niet te eren. Hij keek kort achterom, waar de beweging langzaam tot een staken werd gebracht. Zonder nog een woord te zeggen draaide hij zich om en snelde hij zich een weg door de katten heen, op zoek naar Acornstar om te vragen wat in StarClans naam was gebeurd.
Maar dat moest wachten tot in het kamp, want opeens lichtte een crème kleurige vacht op in de duisternis. Haar rode accenten schreeuwden naar hem toe, en toen hij bij Pepperpaw kwam, keek hij haar onderzoekend aan. Haar kop zat onder het bloed en in een reflex trok hij zijn tanden op. Wie van die gore Riverclanners had zijn tengels vuil gemaakt aan een medicine cat? Settleddust beet op zijn lip. Ze moesten terugtrekken, kennelijk, dus hij zou haar helpen thuis te komen. ‘Hey Pep, hoe is het? Kan je nog lopen?’ miauwde hij zachtjes. Ergens voelde hij zich weer zo schuldig dat ze mee had gemoeten, en dat ze weer zo was geëindigd. Na alles in het vorige gevecht in Shadowclan.

Tag: Eerst Pantherlight & Clouddancer, daarna Pep
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 1:18

Ondanks dat Falconpaw nu aan haar zijde was om haar te helpen en te beschermen, was Pepperpaw in alle staten. Bloed bleef weglekken uit haar hoofdwond en kleurde haar zicht scharlaken, drong met zijn penetrante metaalsmaak haar neus en mond binnen. Ondanks dat er een poging gedaan werd om het bloed te stelpen, bleef het weglekken en kon Pepperpaw ook niet rustig genoeg blijven om behandeld te worden. Tussen alle schreeuwende en krijsende katten om hen heen door, kon haar hoofd maar aan één ding denken, haar clangenoten die mogelijk lagen te creperen en sterven en zij die ze moest behandelen. Zij die ze nu niet kon behandelen. Waar was Newt? Waar was Settled? Waar was Wolf? Af en toe ving ze een glimp op van katten van haar clan met ernstige wonden, maar ze kon zo niet naar ze toe om ze te helpen. De wereld duizelde en draaide en de kluwen katten leek haar op elke manier voorbij te wervelen in een misselijkmakende massa.

Settleddust maakte zich uiteindelijk los van het strijdgewoel na de krijs van Acornstar. Het was klaar, deze hel was afgelopen. Ze drukte zich bevend tegen de kater aan en zei niks, verstomd en verdoofd door alle gebeurtenissen. Ze wilde graag naar huis. Maar met het gebrek aan adrenaline, verliet ook hetgeen wat haar nog overeind hield haar nog. Met het bloedverlies, de flinke klap tegen haar hoofd en alle stress wilde haar lichaam nog maar 1 ding. Rust. En rust kreeg ze, toen alles op zwart ging en ze in elkaar stortte.

Tag: Settled, Falcon
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 1:52

Pepperpaw keek hem duidelijk met verwarring aan. Haar oren waren plat in haar nek gedrukt, maar de wond druppelde nog steeds bloed. En vooral omdat het een kopwond was… moest er wel even naar gekeken worden. ”Dit kan later wel Falconpaw, mijn.. mijn clanmates.” Hoewel Falcon compleet begreep waar ze vandaan kwam, was hij wel zeker dat het niet goed ging met Pepperpaw. Ze was duidelijk in paniek, overwhelmed misschien ook wel, terwijl ze duidelijk haar poten niet stevig op de grond had staan. Ze probeerde ook constant langs hem heen te kijken, waarop hij voorzichtig dichterbij stapte. ”Het is oké, Pepperpaw. Newtpaw is er, Shrimppaw is er ook. Ze zorgen voor iedereen.” sprak hij zo rustig mogelijk tegen de poes terwijl hij probeerde om haar ogen te ontmoeten. ”Ogen op mij gericht, oké? Het is oké, maar er moet even naar je wond gekeken worden, Pep. Heel even, goed? Ik beloof je dat je zo je clanmates kan helpen.” Sprak hij met een rustige stem terwijl hij de kruiden bij zijn poten hield. Maar er moest gewoon even gekeken worden. Falcon probeerde de gevechten achter zich te negeren, de geluiden er uit te filteren. Zolang hij Shrimppaw of Newtpaw niet hoorde roepen voor hem of Pepper, was hij er om haar te helpen.

Maar Pepper werd niet kalmer, Pepper liet haarzelf niet behandelen en Falcon probeerde echt zijn best om haar te kalmeren. Het liefste zou hij haar wegnemen uit deze situatie om haar naar een kalmere omgeving te brengen, maar hij wist dat dat geen optie zou zijn. Wist dat hij in de buurt moest blijven. En toen klonk Acornstar’s stem, dat ShadowClan zich zou gaan terugtrekken. En al snel kwam er een kater bij die hij al snel herkende, Settleddust. Pepper duwde zich vrijwel meteen tegen de kater aan, waarop Falcon even iets met zijn oortjes draaide. Het was duidelijk dat die twee een goede band hadden… alhoewel de laatste keer dat hij en Settled tegenover elkaar stonden de kater toen niet.. heel blij met hem was geweest. Hij wilde net vragen of hij haar nu even snel mocht behandelen, tot ze in elkaar stortte en Falcon zonder enige twijfel naar haar toe schoot. Dichterbij dit keer dan dat hij tot nu toe was geweest. Hij probeerde niet in paniek te raken. Probeerde de kalmheid bij zich te houden. Dit was geen spel, dit was een vriendin van hem die hij moest helpen. Hij pakte meteen zijn bundeltje, waar hij meteen paardenstaart uit pakte. ”Ze heeft teveel bloed verloren, ze was te in paniek om behandeld te worden.” sprak hij zo kalm mogelijk uit tegen de kater naast haar. Hij nam de paardenstaart in zijn bek, waarna hij er snel op kauwde om een pulp te vormen en dit op zijn poot te doen en dit voorzichtig over de wond heen te smeren. Als laatste drukte hij er snel kleefkruid over, in de hoop dat het kompres zou blijven zitten op de weg terug. Hij deed voorzichtig nog haar oogleden iets open, waarna hij naar haar tandvlees keek. ”Ze is nog niet in shock, dat is goed. Een heel goed teken.” sprak hij even, waarna hij naar de deputy van ShadowClan keek. ”Zeg tegen Newtpaw dat ik er paardenstaart op heb gedaan om de bloeding te stoppen en om ontsteking te voorkomen.” Hij nam even diep adem terwijl hij naar de poes keek. ”Probeer onderweg regelmatig te stoppen, ik wou dat ik met jullie mee kon om haar regelmatig te checken maar… dat gaat niet.” sprak hij even twijfelachtig tegen de kater.

”Als je stopt, duw haar lip iets omhoog. Dan zie je haar tandvlees. Druk er voorzichtig op met je poot. Als het weer meteen roze wordt is er geen probleem. Als het langer dan 1 tel wit blijft moet je Newtpaw erbij roepen.” Hij wist niet precies hoeveel bloed ze had verloren, maar.. dit was alles wat hij nu kon doen. ”En vertel haar beterschap van me. Ze komt er wel bovenop zolang ze niet in shock gaat… maar dit is alles wat ik hier snel voor jullie kan doen.” sprak hij tegen de deputy.
Tag: Settleddust & Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Brokentune
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Tumblr_5fbd687efe8c5e8da1951b36fa28e292_8c7d28ad_640
Bo2
608
Actief
I've got no strings, to hold me down, to make me fret, or make me frown. I had strings, but now I'm free! There are no strings on me~

CAT'S PROFILE
Age: 60 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brokentune
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 10:09


Met snelle passen dook Brokentune weg voor klauwen. Hij voelde de adrenaline door zijn lijf sudderen en het maakte hem high in zijn vertwiste kop. Hij keek echter op toen hij een bulderende stem hoorde en sprong een paar lengtes naar achter toe. De Rogue keek even naar zijn tegenstander en spoog een fluimel vermengd met bloed op de grond voordat hij zich omdraaide en het op een lopen zette naar de gestreepte kater die hem iets had beloofd. Maar het duurde niet lang voordat hij de poes in zijn ooghoek zag. Hij vertraagde zijn pas en draaide zich naar het groepje toe die zich om Pepperpaw had bekommerd. Hij keek even snel naar de Shadowclanner zonder staart, wie niet meteen op een medicine cat leek. "Heb je hulp nodig met haar?" vroeg hij kalm met een knikje naar de flame point, een bezorgde blik in zijn gifgroene ogen waarna hij zijn kop wat liet zakken. Het feit dat hij tussen twee vijanden zat ontging hem meteen. Alles voor haar en hetgeen dat ze had achter gelaten was het enige dat hem te been hield en vooruit dreef. De wonden in zijn rug begonenn eindelijk pijn te doen, de hormonen van eerder begonnen eindelijk hun effect te verliezen.

Tag: Spreekt Settleddust aan
Terug naar boven Ga naar beneden
Hermitshell
Member
[SC x RC] Now or never - Pagina 10 Hermit10
Eline
883
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [SC x RC] Now or never   [SC x RC] Now or never - Pagina 10 Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 10:45

Yes, hij had hem. Hij zou dit gaan winnen. Zijn ogen stonden vol pure strijdlust en hij wist wat hem te doen stond. Net toen hij een laatste uithaal wilde doen sprong er opeens iemand tussen. Een laag gegrom verliet zijn keel, maar hij sloeg niet toe. Acornstar beval zijn clan namelijk terug te trekken. Afwachtend staarde hij naar zijn eigen leader, die verdomme nog toegaf ook. Achterlijk wicht. Ze zouden elke ShadowClanner die zich hier vandaag had gewaagd kapot moeten maken, laten voelen wat er gebeurt als je zoiets flikt. Met een hatelijke blik keek hij Twistedheart weer aan, maar die stapte al weg met de ander, die zijn zus bleek te zijn. Ze zouden nog een gevecht krijgen, een écht gevecht zonder hulp van buitenaf. Woedend siste hij de vertrekkende menigte na. Moge het duidelijk zijn.

Tag: niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SC x RC] Now or never
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 10 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: