★ [SC Leader] † Tallshadow † 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ★ [SC Leader] † Tallshadow †

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
★ [SC Leader] † Tallshadow † 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: ★ [SC Leader] † Tallshadow †   ★ [SC Leader] † Tallshadow † Icon_minitimeza 10 mei 2014 - 22:26


Tallshadow
»Tu ne cede malis, sed contra audentior Ito«


†Name: Tallshadow - Tallstar
†Past Names: Tallkit, Tallpaw
†Future Names: Failure?
†Pre-fix: Hield zijn hoofd 'Tall' toen hij geboren werd
†Suffix: Hij is - 4 some reason - leider
†Past Suffixes: 'Kit', 'Paw', 'Shadow'
†Future Suffixes: Onbekend

†Age: 52 Moons
†Birth Place: Shadowclan Nursery
†Season Born: Leaf-Fall

†Bloodline: 100% Shadowclan
†Gender: Male
†Sexuality: Hetero

†Current Status: Fysiek Gezond
†Partner: -
†Crush: -

†Theme Song: Little Lion Man  |  Shoot to Thrill  |  Cheesecake  |  Nothing suits me like a Suit
†Theme Movie: Avengers
†Based Upon: Tony Stark | Iron Man 1, 2, 3 & Avengers


Family

†Mother: Shrewstar
†Thoughts: Je lijkt nu dichterbij dan toen je leefde tbh

†Father: Wolftail
†Thoughts: Bedankt voor de lessen in de wetten van de wereld

†Littermates: Lightninghowl, Runningvole, Timeleap

†Partner: -
†Kits: † Poppykit || Watchkit


Lifestyle

†Lifestyle: Clancat
†Sleeping Spot: Bij Ace in the Med. Den
†Clan: Shadowclan
†Rank: Leader
†Past Ranks: Kitten, Apprentice, Warrior
†Future Ranks: ?


Clan- High Rankings

†Leader: Tallstar
†Thoughts: Beste leider ooit aangesteld 4 sure

†Deputy: Acorndust
†Thoughts: Ietwat serieus maar daar werken we aan

†Medicine Cat: Acefray
†Thoughts: Nog steeds te dik, just saying

†Medicine Cat Apprentice: Bloodpaw
†Thoughts: #jijbentenggroot

Personality
Note: dit is opgesteld voor zijn kittenaanmelding maar klopt niet echt meer, als je Tall wilt ontmoeten kan ik een topic met hem aanraden, is nooit saai

†Likes: Shadowclan, Family, Fighting, Friends, Loyalty
†Dislikes: Boredom, Peace, Frogs, Windclan

†Superb†
De Kater wordt geboren, en meteen steekt hij op een arrogante manier zijn knappe hoofdje naar boven. Iedereen verwacht dat het zo zal gaan; een arrogant leiders' zoontje. Maar nee, deze keer niet. Want ja, de kater kan rennen, de kater kan jagen, ook klimmen en zelfs zwemmen doet hij graag en goed maar opscheppen erover gebeurt niet. Dat neemt echter niet weg dat hij het allemaal gewoon goed kan, vooral vrienden maken, troosten ofwel gewoon met anderen bezig zijn vindt hij leuk, en is hij -alweer- goed in. Vechten heeft Starclan hem ook geschonken, en later, wanneer er gevechten uitbreken, zal de kater erachter komen dat hij alles doet voor zijn clan. Het vechten bevalt hem wel, hij is er goed in en oh wat houdt hij van de bijna-dood ervaringen die het hem opleveren. Anderen doden kan hij niet, maar wel zou hij tijdens het hele gevecht een grijns op zijn gezicht kunnen hebben gewoonweg omdat elk gevecht een nieuwe uitdaging voor hem is. De kater zoekt daarnaar, krachtmetingen, aangezien hij de drang heeft om de beste te zijn. Zodat zijn ouders, en de clan, trots op hem zijn, en zodat hij zijn familie en vrienden goed kan beschermen. Maar zomaar zonder reden een gevecht beginnen doet hij niet, ja, hij kan opvliegend zijn, maar eigenlijk is het een gespierde goedzak die de kleinere beschermt.

†Arrogance†
Nou, ook al is hij niet heel erg arrogant, het is wel worth mentioning zeg maar. Want opscheppen doet hij niet, maar laten zien dat 'ie de beste is, dus bijvoorbeeld bij spelletjes of om indruk te maken, laat hij anderen maar graag kijken naar wat hij allemaal wel niet kan Ook is hij weg van complimentjes, en doet hij maar al te graag waar hij goed in is, en niet waar hij niet goed in is. Verder is het ook zo dat hij zich relatief snel verveeld, en als anderen dan druk bezig zijn, kan dit hem in gevaarlijke situaties brengen, meestal gaan ze echter helemaal goed.

†Smart†
Het andere probleem is dat het niet lastig is om hem echt aardig te vinden, natuurlijk, je kan hem imponerend vinden en naar hem opkijken. Hij durft veel, en is een geweldige vechter, maar aangezien de kater én heel aardig is én ook nog eens heel erg slim, wordt het niet lastig voor hem om vrienden te maken. Ze zijn alles voor hem, en de kater gaat dan ook echt voor ze door het vuur.
Verder is zijn slimheid niet alleen op sociale vlakken te merken, maar ook op het vlak van tactieken en clanleven, aangezien hij daar echt voor leeft; de clan en haar bewoners. Slim genoeg om anderen niet aan te spreken is de lieve kater niet, hij houd van gezelligheid en ziet als apprentice nog niet in wat voor gevaren dat kan opleveren. Gelukkig heeft hij een sterke clan om zich heen die hem de goede kant op helpt.

†Strong†
Vanwege zijn voorliefde voor gevaren traint de kater veel, hij houd er namelijk ook van om ze te overleven. Daardoor is niet alleen zijn lichaam, maar ook zijn geest, erg sterk. Hem een schuldgevoel aanpraten is vrijwel onmogelijk, al is zijn zusje er wel erg goed in, vaak is het echter zo dat, ook al geeft hij toe, er nog steeds in zijn achterhoofd zit dat hij gelijk heeft. Verder is hij erg nadenkend, en ook behulpzaam en aardig, je moet er heel wat voor doen wil je aan Tall's slechte kant komen.
Deze kracht helpt hem vaak, aangezien het nog steeds een ambitieuze Shadowclanner zal zijn, en dus zal zijn geestenskracht hem helpen om zichzelf door de lastigste tijden heen te slaan.

†Respect†
Respect, een woord wat Tallkit nooit met veel buiten-shadowclanse katten zal associëren, al verdienen ze het misschien wel. Zo zou Stormstar afgeschreven worden als 'saai' aangezien hij niet van vechten houd, en Everstar als 'irritante opdonder'
Eigenlijk zijn er maar twee katten die zijn volledige respect hebben, Wolftail en Shrewstar, pappie en mammie. Hij houd van ze, en heeft dus ook diep respect voor ze, iedereen anders is minder belangrijk dan zij. Wel verdienen zijn vrienden ook respect van hem, zolang ze hem ook maar goed behandelen. Dan heb je natuurlijk ook nog de vrienden buiten zijn eigen clan, deze zullen een beetje achtergesteld worden, ligt er natuurlijk aan hoe goed hij ze kent.

†Bored†
Zoals eerder genoemd is de kater slim en blinkt hij uit in uitzonderlijk veel dingen, dit zorgt ervoor dat de lessen hem al snel niets meer boeien, en dat hij zich dus begint te vervelen.
Dan gaat hij natuurlijk naar zijn vrienden, go figure, maar soms zijn die gewoon druk bezig.. Als iedereen die hem bezig had kunnen houden weg is, of geen tijd heeft is de kater op zichzelf aangewezen. Zijn vaste protocol is dan om vervroegd zijn eigen trainingsschema af te werken, en als dat al af is, gaat hij zwemmen. Dat werkt verkoelend en rustgevend voor hem. Vaak als hij daarmee klaar is kan hij weer met z'n vrienden optrekken, maar niet altijd, en dan gaat hij zichzelf uitdagen. Hoger klimmen, verder zwemmen, sneller rennen. Dit soort dingen doet de kater natuurlijk ook met zijn vriendengroep, maar alleen is het voor de kater ook nog leuk.

†Protective†
Nu is hij dus een waaghals en een kater die weet wat 'ie wilt, maar gelukkig is dat nog niet alles. Deze kater heeft ook nog een zachte kant, een kant die alleen de elite zal zien, de kant die zijn moeder helpt als ze problemen heeft, een kant die alles wilt leren over kruiden, en een kant die uiteindelijk onherroepelijk verliefd zal worden. Dit is ook de kant die in zijn kitten tijd enorm rap veel vrienden heeft gemaakt.
Zijn familie, dat zijn de katten die die kant zullen zien, en dan vooral zijn moeder, want Wolftail is aardig, en zijn vader. Maar zijn moeder heeft iets waarin Tallkit zichzelf herkend, en hij wilt alles doen om haar te laten lachen of om haar trots te maken. Hij beschermt haar, als het nodig is, met zijn leven. Net zoals hij doet met alle poezen die hij bevriend heeft, en met sommige katers. Maar zijn eergevoel is groot, dus poezen beschermt hij, maar de katers beschermen? Nee, die hebben hun eigen eer hoog te houden, en die kans wilt Tall voor ze openhouden, om hun eer te behouden/

†Name†
Nu nog zijn naam, hoe zat dat nou precies?
Oké, geen lang verhaal, zijn voorvoegsel 'Tall' kwam namelijk doordat hij de arrogante blik bij zijn geboorte al had, en omdat hij toen ook al zijn hoofd omhoog deed, om te laten zien dat hij boven iedereen stond. Nu is hij echter veranderd, en blijkt het gewoon een hele knappe, slimme, sterke maar bovenal lieve jongen te zijn.
Dat was het voorvoegsel, het andere stuk is wat lastiger, en ook vreemder. In zijn apprentice tijd was hij niet bepaald perfect, alle clans waren zijn vrienden en uit elke clan kende hij vele katten. Dit vonden de high ranks niet gaaf, begrijpelijk. De kater kreeg speciale training en zag in dat zijn clan belangrijker was dan alles. Tall zette dan ook alles op alles om te laten zien dat hij hen trouw was, dat hij de beste kon zijn en ze kon beschermen. Hij werd enorm patriottistisch, dit wordt door zijn moeder beloont met het mooiste achtervoegsel waar de kater van zou durven dromen. 'Shadow'


Overlook

Knap, lang en aardig. Dat zijn de woorden waar je waarschijnlijk aan denkt als je Tallkit ziet lopen. Het katertje heeft een manier van lopen waardoor al het goede aan hem in een oogopslag te zien is, en zijn ogen kijken trots en zelfverzekerd de wereld in. Zijn vacht is halflang, en wordt gesierd met bruin-grijze tabby strepen. Zijn borstkas en kin zijn wit, wat het voor hem lastig maakt om schoon te maken als hij heeft gevochten of gegeten.

Hij heeft lange poten, en daarmee paradeert hij over de bosgrond, door de lengte is hij lastig in te halen, maar door zijn enorme lijf is hij niet erg wendbaar op grote snelheden. Daarom laat hij liever zien hoe mooi zijn vacht wel niet glanst en hoe goed hij wel niet is in klimmen. Want ook al heeft hij een groot, imponerend lijf, de kater heeft iets sierlijks over zich waardoor hij nooit lomp genoemd zou kunnen worden.
Zijn trucje om zijn 'oh zo mooie' vacht glanzend schoon te houden is om elke avond een ommetje te maken, en dan als niemand kijkt, een duik te nemen in de rivier. Hij zal het nooit aan iemand zeggen, maar de kater vindt het bijna net zo leuk als een goed gevecht.

Zijn hoofd is statig, maar verfijnd, en zijn amberkleurige ogen kijken trots de wereld in, iedereen en alles in zich op nemend. Zo loopt hij daar, de ogen staan aardig, en gaan bijna altijd gepaard met een aardige grijns van oor tot oor, deze kater boos krijgen is heel erg lastig.

Zijn vacht blijft echter niet zo, naarmate de kater ouder wordt worden zijn grijze tabby strepen vager, en blijft er een grijs-zwarte kleur over. Dit verschilt in de zomer en winter, zo is de kater in de winter erg donker, maar in de zomer juist lichter.


History

†Link†https://www.warriorcatsnl.com/t14755-an-offer-for-life
†Samenvatting† Geboortetopic

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t16558-ceremonie-4-14
†Samenvatting† Apprentice ceremonie

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t20337-ceremonie-oktober
†Samenvatting† Warrior ceremonie siblings

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t21362-ceremonie-december
†Samenvatting† Warrior ceremonie

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t27805-clantopic-wind-of-change
†Samenvatting† Dood ouders

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t28308-deputy-ceremonie-i-d-like-you-to-follow-me-in-my-footsteps-like-you-already-did
†Samenvatting† Deputy ceremonie

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t31056p20-rouwtopic-innerstar-we-found-her
†Samenvatting† Inners dood

†Link† https://www.warriorcatsnl.com/t31198-ceremonie-21-11-16
†Samenvatting† Deputy ceremonie Acorndust

†Kittentijd†
Toen deze kitten nog jong was, nu dus, was hij al een waaghals, zo klom hij in een uiterst hoge boom, met zijn lieve broertje Lightningkit, en zorgde er zo voor dat beiden een moon lang vast zaten in de nursery. *Zie Topic* Zo werd de band tussen hem en zijn broer steeds sterker, en speelden de twee steeds meer samen. Ook Tall's zusje Running betekende, en betekend nog steeds erg veel voor de kater, daarom werd hij ook erg boos toen Lightning ineens van alles in haar hoofd ging stoppen over hem -Tall- en over anderen. *Zie topic* Daarom rende Lightning ervandoor, en gooide zichzelf in het kleine stroompje dat door het territorium heen gaat. Tall was er kapot van. Gelukkig vond de kitten troost bij een andere kitten, genaamd Cherrykit. De twee trokken erg veel met elkaar op sindsdien. *Topic 1*, *Topic 2*, *Topic 3* In het laatste topic in dat rijtje is Cherry erg bang voor Tall's zusje, Running, die haar bedreigd heeft in *dit* topic. Ook heeft Running het met Tall over zijn daden gehad aangezien de jonge kater erg veel met andere poezen omging, zo troostte hij de jonge Arcane in *dit* topic, en sprak hij haar later nog veel meer. Ook de kitten Snowykit maakte indruk op de jonge kater, dus sprak Running hem daar in *dit* topic op aan. Inmiddels is hij apprentice, en weten we nog niet of het goed gaat komen. Wel heeft hij Cherry getroost, en is hij erg boos op zijn zusje.
Samenvatting: De kitten maakte erg snel, erg veel vrienden, zijn broertje verongelukte en zijn zusje werd jaloers waardoor ze zijn vrienden ging bedreigen. Daarna werden ze allemaal apprentice.

Posts als kit: 1110


†Apprenticetijd†
De ceremonie was niet bepaald relaxed voor hem, en ook niet voor Running. Ze werden tegelijkertijd benoemd, wat de spanningen alleen maar erger op de spits dreef. Het werd dan ook niet snel heel veel beter, dus stortte de kater zich op de trainingen. Het was welkome afwisseling, anderen stoorden hem niet, en hij werd steeds sterker en groter. Duidelijk was wel dat hij een goede warrior zou kunnen worden, was hij niet zo ontiegelijk beleefd en aardig. Dat heeft hem meerdere malen in diepe problemen gebracht, vooral toen hij de poes Spottedpaw ontmoette in *dit* topic, wat begon als een gezellig gesprek eindige in chaos en een gevecht. Zijn moeder kwam hem te hulp, en ook de deputy van Shadowclan kwam eraan te pas. Dat was wel nodig, want Lionroar, de Windclan deputy, had het maar al te duidelijk niet zo op de kater. Hiervan schrok de apprentice erg, en even was hij weer rustig en afstandelijk van andere clans. Dat veranderde echter alweer snel, en ook na veel gesprekken met zijn ouders en Innerghost, bleef hij katten van andere clans ontmoeten. Vandaar dat hij op een dag ook langs het zusje van de poes kwam, met wie hij het climax gesprek gevoerd had. Tall praatte gezellig met haar, al sloeg de poes hem steeds op de neus, maar uiteindelijk liep ook *dit* topic uit op een turbulent border gevecht met onder andere zijn goede vriend Acepaw, wat Windclan apprentices, en opnieuw de High ranks van Shadowclan en de deputy van Windclan. Hierna was zijn moeder erg boos, een gesprek in de den van zijn moeder volgde, en in *dat* topic kreeg de jonge kater een klap voor zijn daden. Hier kwam ook aan het licht dat hij eerder, in *dit* topic een Windclan poes vermoord had, al was het een gevecht op leven en dood, dit volgde de kater de hele tijd.
Na dat gesprek zakte hij weg in een soort kleine depressie, zijn zusje weigerde nog met hem te praten, en zijn beste vriend pakte haar van hem af. Ook was iedereen boos en teleurgesteld in hem. Dit verhaal kwam tot een climax in *dit* topic, waar hij Ace en Running samen betrapte. Het werd de jonge apprentice allemaal teveel en hij probeerde door middel van een doodsbes zelfmoord te plegen. Die poging werd verijdeld door zijn everlasting trouwe vriend Nevermind, en even leek het hierna weer goed te gaan met Tall. Hij begon aan het wederopbouwen van zijn geest, en stortte zich weer in zijn trainingen. Waardoor hij helemaal niet zag dat Acepaw door de turbulente gebeurtenissen problemen kreeg. Die probeerde uiteindelijk in *hier* op het Thunderpath zelfmoord te plegen, maar Tall, Running, Arcane en nog wat anderen waren er op tijd bij. Dit was het einde van de zelfmoordpogingen wel, want daarna werd het voor lange tijd weer rustig. Tallpaw kreeg iets van het vertrouwen terug wat hij gehad had, en Ace en hij legde alle ruzies weer bij. Zelfs Running wilde de kater wel weer aankijken, en de twee praten zo nu en dan ook nog eens met elkaar. Alles ging weer zijn gangetje, en dus werd het leven een stuk makkelijker.
Dit bleef natuurlijk niet te lang zo, want sommige van zijn vrienden in andere clans vertrouwden op hem, en hadden hem nodig. Zo kwam het dat, toen de kater zijn zorgen op een dag aan het wegzwemmen was in de koude rivier, Flowpaw, een riverclan poes, ernstig gewond om hulp riep. De gentleman in hem kon haar niet laten liggen, en voorzichtig bracht hij de poes naar het Riverclan kamp, na uitgebreid verhoor werd daar duidelijk dat hij de verwondingen niet had veroorzaakt, en dus kon de kater na *dit* topic weer naar huis terugkeren. Zijn moeder en vader waren natuurlijk niet te spreken over het uitstapje, en er werd besloten dat hij niet meer het kamp uit mocht zonder begeleiding, en ook border patrols waren no go voor de kater. Wel zou hij extra training krijgen van de deputy om hem tot een ware Shadowclanner te maken. For the time being volgt hij de trainingen braaf, en heeft de kater er lol in. Hij werkte hard om het respect van de clan terug te verdienen zodat hij misschien nog op tijd warrior gemaakt kon worden, maar het mocht niet baten. In *dit* topic moet de kater toekijken naar hoe zijn siblings eerder het voorrecht krijgen hun clan vol te dienen. Hij niet, maar Tall kan ermee leven. Hij weet wat hij heeft gedaan, en wat hij zal moeten doen om het te verdienen. Nu Innerghost zijn mentor geworden was zou alles een stuk makkelijker moeten gaan. Zijn normale trainingen waren gestopt, wat niet als een verassing kwam omdat alle normale warrior taken simpel waren. Hij kon het allemaal inmiddels wel, en sommigen ook uitmuntend, maar de loyaliteit was waar zijn moeder en de deputy nog bij hem over twijfelden, en dus zou de kater moeten bewijzen dat hij het allemaal wel kon, en dat zijn clan, zíjn clan, het belangrijkste was. In *dit* topic wordt duidelijk hoezeer hij wel niet vooruitging. De weg ging echter niet alleen maar over rozen, zijn beste vriend weigerde nog normaal tegen hem te doen. Tall hoopte nog altijd dat het allemaal goed zou komen, maar in *dit* topic is het allemaal zelfs zo erg dat de ander hem aanvalt. Dit maakt ook aan de apprentice zelf duidelijk dat Ace en hij blijkbaar verleden tijd zijn. Niet dat hij het zomaar opgeeft, maar voor dat moment even opzij zetten was alles wat de kater eraan kon doen op dat moment. Dus dat deed hij, en het leek te werken. Zijn trainingen gingen steeds beter, zijn moeder was onder de indruk en ook het humeur van de jongen kater ging er aanzienlijk op vooruit. Littlestream, de voormalige Medicine Cat, en hij werden in zijn ogen vrienden en zo nu en dan zou Tall haar helpen met planten verzamelen. In een dergelijk *topic* probeert hij het weer, maar gooit een spin roet in het eten. Zijn enige heuse zwakte.
De andere zwakke punten had de kater inmiddels weggewerkt, en het was tijd voor hetgene waar hij zolang op wachtte. De ceremonie die ook aan alle anderen duidelijk zou maken hoe hij zich ontwikkeld had en dat ze hem konden vertrouwen met hun leven.
De *ceremonie* was niet ver van hem verwijdert, en veel in de aanloop ernaartoe gebeurde niet. De ceremonie zelf echter was voor de kater een achtbaan aan nieuwe dingen en vooral toen zijn moeder hem een apprentice toevertrouwde wist de kater dat hij zijn twijfelachtige verleden achter zich mocht laten. Zijn naam werd Tallshadow, ter ere van zijn clan, en zijn apprentice Ghostpaw zijn nieuwe bezigheid.

Posts als apprentice: 6890
RPG Posts tot hier: 2400


†Warriortijd†
Als een Warrior had de jonge kater veel meer vrijheid om zichzelf te vinden, dat maakte dat hij minder vaak de neiging had om andere clans te bezoeken en regels te overtreden. Het was niet meer nodig de grenzen van de regels op te zoeken want nu draaide alles om het zijn van het goede voorbeeld voor zijn apprentice. Gelukkig had hij zijn vriend Nevermind, die hem veel kon helpen bij het mentor zijn, en ook Ace met zijn nieuwe apprentice stond altijd klaar voor de kater. Tall wist wel dat hij zich gelukkig mocht prijzen dat hij niet de lastige Lurkingpaw als apprentice had gekregen, want om eerlijk te zijn wist hij niet of hij dat overleefd zou hebben. Voor nu was het prima om samen met zijn beste vrienden trainingen te verzorgen voor de jonge katten, en om voorzichtig aan te groeien in het warrior zijn. Er zou een tijd komen waarin het nodig was al zijn nieuw geleerde dingen te gebruiken om rust te bewaren, maar voor nu ging het helemaal goed zoals het ging.
Helaas kon dit natuurlijk niet voor eeuwig zo gaan, want Starclan streefde naar harmonie. De kater moest alle zeilen bijzetten toen zijn nieuwe vriendin Littlestream, die hij als apprentice pas echt goed leerde kennen in *dit* topic, gemeld werd door Starclan dat ze geen medicine cat meer mocht zijn. Dit was niet de grootste verassing voor de kater, de poes had een vreselijk ongeluk gehad, en ook al had hij haar zo goed mogelijk erbovenop geprobeerd te helpen, ze was erdoor verandert. Wel had het hun vriendschap enorm verstevigd, en durfde de kater met alle zekerheid te melden dat ze een van de beste vrienden was die hij zich ooit kon wensen. Nu was het dus zijn beurt een goede vriend te zijn. Samen zouden ze er wel uitkomen, het werd alleen fiks verwarrend toen bleek dat zijn andere beste vriend Ace de medicine cat zou worden! Vooral net na *dit topic* was het voor Tall lastig geweest om goed met Ace om te gaan, omdat de kater zijn zusje had bezwangerd. Nu bleek ook nog eens dat hij en Running uit elkaar zouden moeten vanwege Starclan. Hij was erbij toen zijn P.I.C. het zijn zus vertelde in *dit* topic, maar wist het niet te verzachten. De twee hadden het erg lastig, en er was niet veel wat Tall kon doen om te helpen. Behalve dan zo nu en dan wat Medicine lessen volgen samen met zijn vriend om er samen om te kunnen lachen. Naarmate de tijd verstreek werd dat inderdaad steeds makkelijker, en de kater merkte dat ook Little zich eroverheen gezet had. Hij begon samen met haar te trainen om warrior te zijn, ook toen ze haar moeder als mentor had gekregen, omdat het zo gezellig was. Ace werd steeds beter in het zijn van een Med Cat, al was het maar omdat hij steeds minder van zijn eigen kruiden opat, en ook Running begon weer een beetje bij te komen van de heftige tijden. Dat was fijn, want dat betekende dat ze in *dit* topic rustig haar kittens kon krijgen, kittens die nooit af zouden weten van hun vader die een medicine cat was.
Die tijden waren lastig, gelukkig had de kater plots twee extra apprentices erbij gekregen, omdat Ace Lurkingpaw niet meer kon trainen, en ook Nevermind problemen had met de trainingen van Mazepaw. Daar kon hij zich nu dus in verliezen, toen ook nog Dawnpaw, van Running, zo nu en dan wat trainingen mee kwam doen merkte de warrior hoeveel hij al gegroeid was in het zijn van een warrior. De trainingen maakten hem met de dag sterker en ook geestelijk leek de kater meer aan te kunnen als voorheen. Hij wist een balans te vinden tussen een sociaal leven met Ace en Little, en de trainingen met de verschillende apprentices. Dit kwam goed van pas toen de Shadowclan een aanval uitvoerde op Windclan, in *dit* topic zette de kater zich in voor de clan. De revenge voor Littlestream en alle andere aangevallen katten, het was de clan teveel geworden en het was tijd voor een duidelijke ingreep. Die was er nu gekomen, en in zijn gevechten met Everstar, Whitelion en Lionroar bemerkte Tall hoe goed hij inmiddels mee kon komen. Toch was het allemaal niet genoeg geweest. Een Windclan kat was gestorven, en Everstar had een leven ingeleverd, maar ook Shrewstar zijn moeder verloor een leven. Dit had impact op de kater, het was iets wat hij niet meer mee wilde hoeven maken, het zien van zijn moeder zo hulpeloos op de grond deed zijn hart breken. Hij had het geluk dat ze weer terug kon komen, maar de andere katten hadden dat niet. Daar begon de kater over na te denken, en sindsdien was hij huiverig voor het vermoorden van katten. Dat weerhield hem er echter niet van zo nu en dan fiks van zich af te slaan.
Niet dat dat altijd mocht, want op een dag stond Lionroar plots midden in hun kamp, en hoe graag de kater ook wilde, hem slaan mocht niet. Sterker nog, de ander bleek een clangenoot te zijn geworden! Zijn moeder had met hem gepraat, en tegen alle logica in was de voormalige Windclan deputy plots een Shadowclanner. *Dit topic* laat de Shadowclanners erop reageren, en het blijkt al snel dat Tall niet de enige met twijfels is. Helaas voor hem worden de twijfels bij de anderen weggenomen zodra de nieuweling wat kittens redt van een slang. Iedereen zag dit als een daad van loyaliteit, Tall zag het als common sense. Nog steeds heeft hij zijn bedenkingen bij de nieuwe kater, maar veel tijd om erover na te denken heeft hij dan ook nog niet gehad. Kort na deze mededeling werd hem namelijk in het bos nog iets duidelijk, iets wat hem veel meer pijn deed dan de andere mededelingen. Zijn beste vriend Nevermind was er niet meer, in plaats daarvan was er een soort omhulsel waar zijn vriend ooit ingezeten had, maar waar nu een kitten inzat. *Hier* ontmoet de kater namelijk de andere warrior, en al snel wordt hem duidelijk dat Never er niet meer is. Dit raakt hem meer dan hij toe wil geven, en dus verlaat hij de open plek en probeert sindsdien de andere warrior niet al teveel meer te spreken. Elke keer als hij hem ziet doet het meer pijn, en dus zoekt hij afleiding bij zijn apprentices, wiens trainingen hij verzwaart heeft, en Littlestream, met wie hij meer dan regelmatig uitstapjes maakt naar onder andere Highstones en Starlake. Die uitstapjes en bezigheden houden de kater vrolijk, net als de ontmoetingen met de kittens en gesprekken met Apprentices. Nu hij Never niet meer heeft probeert Tall het gat op te vullen met zoveel mogelijk nuttige dingen, en het leren kennen van de complete clan. Ja, zijn warriortijd is tot nu toe niet makkelijk geweest, maar met de hulp van Little en Ace heeft de kater zich er doorheen geslagen. Inmiddels is het tijd voor de mooie dingen om te komen, en daar gelooft hij elke dag weer in.
Maar goed ook, want het mooie kwam zeker. Nieuwe vrienden werden gemaakt en oude werden heroverd. Het was een grote verbazing voor de kater toen zijn goede vriendin Sinclaw plotseling haar liefde voor hem verklaarde in *dit* topic. Hij wist niet hoe hij moest reageren en deed het meest domme mogelijk, negeerde het half. Dit was niet goed voor zijn relatie met de poes, ook al had hij dat niet eens door, zijn hoofd was bezig met compleet andere dingen, zoals het worden van een warrior van Littlestream. De poes had hard getraind en nog nooit was de kater zo trots geweest op zijn vriendin. Dit verbaasde hem een beetje, want zijn gevoel vertelde hem dat het niet alleen het warrior worden van haar was waarom hij zo vrolijk was. Snel echter werd die gedachte naar achter in zijn hoofd geduwd, en ging Tall verder met zijn leven. Een leven wat met de dag lastiger werd, omdat Littlestream en hij gevoelens voor elkaar begonnen te ontwikkelen. Het verwarde de kater enorm, zeker omdat hij ondertussen een steeds belangrijkere rol in de clan ging vervullen en dus eigenlijk geen tijd had om met zichzelf bezig te zijn. Bovendien was Ace ook nog eens kwijt! Dit leidde tot eindeloos veel zoektochten van Tall over het hele forum, waarbij hij de naam van zijn vriend riep. Ace werd niet gevonden, tot de kater een Bloodclanner tegenkwam die toegaf de medicine cat gestolen te hebben. Een search party werd opgesteld om Ace te halen, en de kater werd weer naar Shadowclan gebracht door onder andere Tall. Dit betekende echter niet dat zijn problemen met Little al over waren. Afleiding werd gezocht in het wegjagen van dassen op Windclan terrein. De beesten zaten er al lange tijd, en waren een gevaar voor iedereen. Shadowclan had besloten om ze met de hulp van Riverclan weg te jagen, en daarna het gebied in te nemen. Tall werd uitgekozen als de leider van een patrouille, en hij was meer dan blij om te horen dat al zijn vrienden erin zaten. In het *gevechtstopic* vocht de kater voor het leven van zijn clan, en om Little te beschermen. Hij en Ace waren een team als in de oude dagen, en Sin en hij leken het bijgelegd te hebben. Alles ging echter fout toen het gevecht geëindigd was. De stilte die over de groep hing beloofde niets goeds, en toen Tall kon kijken zag hij zowel zijn moeder als zijn meest dierbare broer op de grond liggen. Shrewstar was een leven verloren en Thrushdive was dood. Al snel werd het nóg erger toen bleek dat ook Frostlake overleden was. Ze hadden de dassen weggejaagd en het terrein veroverd, maar de prijs die ervoor betaald was, was té groot. In *het vigiltopic rouwde de kater om zijn verloren familie en vriend, en besloot dat dit hem niet opnieuw zou overkomen. Bang om zijn broer te falen begon hij weer te trainen, wat ervoor zorgde dat hij minder tijd doorbracht met zijn vrienden. Ace vond het niet erg, die was druk met medicine cat taken, en Tall sliep bij hem in de den dus ze zagen elkaar nog wel, maar Little en hij kregen een probleem in *dit* topic, waarin hij en de poes bijna de liefde voor elkaar uitten, maar toen de naam 'Ashdrizzle' viel was het mooie moment voorbij. De jaloezie nam de overhand en Tall liep weg om de kater te confronteren in het *volgende* topic. Daar vertelde de grijze kater hem dat hij niet meer geïnteresseerd was in Littlestream, en zij ook niet in hem. Tall voelde zich op dat punt ongekend dom en wachtte niet om naar Little te rennen en zijn excuses aan te bieden in *topic* nummer zoveel. Ze maakten het goed, en alles leek op dat punt een turn voor het goede te nemen.
Tall leeft echter in een drama familie, en het woord 'rust' is hen onbekend. Deze periode die voor hem even 'rustig' leek was eigenlijk verschrikkelijk. De kater was nog niet goed over de dood van Thrush heen, maar had steun gevonden in Nevermind die langzaam aan zijn geheugen weer had teruggekregen. Tall was blij zijn oude vriend weer te hebben, en wist nog niet welke horrors hem zouden overvallen. Het duurde echter niet lang of hij beleefde ze. De grootste angst van de kater werd waarheid, in het laatste topic van zijn ouders samen gingen beiden dood. Het moment was daar dat Tall geen raad meer kon vragen, kon uithuilen of knuffelen. Nog nooit zo alleen gevoeld zakte de kater weg in een kleine depressie, die niet werd geholpen toen de clan aangevallen werd op het moment dat Innerghost weg was haar levens te halen. Bij Burnt Sycamore wachtte een groep van Bloodclan en Thunderclan warriors de clan op, en bevocht hen in *dit topic*. Tall leidde er een patrouille heen, maar ziekte en te weinig prooi had de clan zwak gemaakt. Shadowclan verloor en zowel Ravenheart als Leopardgaze sneuvelden. Bij de *vigil* moest de kater aan Innerghost uitleggen waarom hij ze niet had kunnen beschermen. De leider leek niet boos op hem, maar hij was het wel, op zichzelf. Vandaar dat zijn humeur niet goed was, en zijn relatie met zijn vrienden eronder leed. Hier kwam echter al snel verandering in toen Innerghost, verandert naar Innerstar, haar deputy moest kiezen. *De ceremonie was de belangrijkste in zijn warrior leven, en de ommekeer voor zijn gedrag. Tall werd weer langzaam aan zijn oude zelf, zijn moeder soms hardop vragende om advies, en dan zelf antwoord gevende. In *dit topic* pakten ze Bloodclan keihard terug, en werd Burnt Sycamore weer van Shadowclan. Ook ging zijn relatie beter met Littlestream. De zon brak weer door in het leven van de kater, en alles verliep op rolletjes. Niet voor lang.
Al lange tijd vroeg de kater zich af of er iets was met Littlestream, die nu officieel zijn partner was. De poes had zich vreemd gedragen en leek iets voor hem te verbergen. Uiteindelijk, toen de kater *net een ruzie aan het oplossen was* met zijn vriendin Sinclaw, verscheen Little en deed ze vreemder dan ooit tevoren. Een flinke ruzie ontstond waarbij de poes hem boos achterliet. Zich verontschuldigende tegenover Sin rende de kater achter haar aan om haar in dit *topic* te vinden, moeder van dode kittens. Dit kwam voor de kater geheel onverwacht, en een ruzie ontstond, die gesust werd door Innerstar. Nog steeds is er spanning tussen moeder en vader, maar het gaat steeds wat beter. Alles gaat steeds wat beter, langzaam aan krijgt Tall zijn leven weer op de rails, en hij heeft zelfs al een *ceremonie* mogen geven van Innerstar. Zijn twee apprentices en de deputy taken houden hem druk, en het lijkt erop alsof disaster eindelijk een eind van hem vandaag is.

Posts als warrior en deputy en leader: 10029 (& counting)
RPG Posts tot hier: 5844 (& counting)

Oke: Tall was het wel een beetje zat. Al die clans, zoveel gepraat, zo weinig doen. Leiderschap is uitermate saai, en bovendien krijg je niets gedaan. Dus trad het plan in verdere werking, alleen Inner vervangen was niet genoeg, dus misschien moet alles vervangen? Het masterplan getiteld 'De Plan' zal het uitwijzen. In ieder geval is Tall in *dit* topic naar BC gegaan waar Sin alles al klaargemaakt had voor zijn komst.

Er heeft hierna nog van alles plaatsgevonden, Tall will return wanneer ik ooit zin en tijd heb dit af te schrijven

Awards


Account||

★ [SC Leader] † Tallshadow † 16kn885★ [SC Leader] † Tallshadow † 2q3vjoz ★ [SC Leader] † Tallshadow † I3di1d ★ [SC Leader] † Tallshadow † AcYEWAL ★ [SC Leader] † Tallshadow † AirBLri ★ [SC Leader] † Tallshadow † NKkxGa2 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Mht4k9 ★ [SC Leader] † Tallshadow † F2rg5z ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sd0aqa ★ [SC Leader] † Tallshadow † 24xjktv ★ [SC Leader] † Tallshadow † A460z6 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sliuxh ★ [SC Leader] † Tallshadow † Papfa ★ [SC Leader] † Tallshadow † 14igd44 ★ [SC Leader] † Tallshadow † CSvX4OB ★ [SC Leader] † Tallshadow † 12026In-Game||

★ [SC Leader] † Tallshadow † JHcMRiL★ [SC Leader] † Tallshadow † Hqdcdb6 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sprite10 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sprite10 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sprite11 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sprite11 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Sprite10 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Efrjvt★ [SC Leader] † Tallshadow † GHVygHr ★ [SC Leader] † Tallshadow † ZuO9il6★ [SC Leader] † Tallshadow † 343j1nr ★ [SC Leader] † Tallshadow † 10pvi87★ [SC Leader] † Tallshadow † O908eo ★ [SC Leader] † Tallshadow † A1i8o8★ [SC Leader] † Tallshadow † Bh9SAKD ★ [SC Leader] † Tallshadow † 61q50ve ★ [SC Leader] † Tallshadow † GrTVkGa ★ [SC Leader] † Tallshadow † Ny3SzqY ★ [SC Leader] † Tallshadow † 3Ia3YmX ★ [SC Leader] † Tallshadow † VpP8MCA ★ [SC Leader] † Tallshadow † 2ef1buh ★ [SC Leader] † Tallshadow † 2who3nt ★ [SC Leader] † Tallshadow † 1GbKA8m ★ [SC Leader] † Tallshadow † Lu5mCBW ★ [SC Leader] † Tallshadow † FGmrm79★ [SC Leader] † Tallshadow † UcNGaCS ★ [SC Leader] † Tallshadow † 3OU9qDa ★ [SC Leader] † Tallshadow † XYiucxG ★ [SC Leader] † Tallshadow † Xyq5NsT ★ [SC Leader] † Tallshadow † 0nI2eoB ★ [SC Leader] † Tallshadow † H6Qg3Jc ★ [SC Leader] † Tallshadow † FKACYw4 ★ [SC Leader] † Tallshadow † HEJ805l ★ [SC Leader] † Tallshadow † CfVjvot ★ [SC Leader] † Tallshadow † 7o8goK4 ★ [SC Leader] † Tallshadow † Kp8GZDW ★ [SC Leader] † Tallshadow † Ov9NTsE ★ [SC Leader] † Tallshadow † BAQwOP6 ★ [SC Leader] † Tallshadow † QhI27co ★ [SC Leader] † Tallshadow † Lw53ATj ★ [SC Leader] † Tallshadow † Xo1xz7e ★ [SC Leader] † Tallshadow † YDIRItr ★ [SC Leader] † Tallshadow † XW8DQby


High Rank||

★ [SC Leader] † Tallshadow † JmPueyD ★ [SC Leader] † Tallshadow † ZfMyuEY ★ [SC Leader] † Tallshadow † OgN05e6★ [SC Leader] † Tallshadow † 1yE9I2c★ [SC Leader] † Tallshadow † W07Gf4LLeader   |   ♠   |   52  Moons


★ [SC Leader] † Tallshadow † Os_tal10
#Awesome:Laatst aangepast door Tallshadow op do 17 dec 2015 - 22:33; in totaal 11 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
★ [SC Leader] † Tallshadow †
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: High Ranks-
Ga naar: